Група 501 «Харчові технології»
************************************************
Дисципліна Професійна етика
Група: 501
Викладач: Павлишин О Я.
Завдання: Прочитати і законспектувати в зошиті тему уроку 15 “Структура особистості. Темперамент” і тему уроку 16 “Екстраверти і інтроверти. Самооцінка особистості”
15. Структура особистості. Темперамент
16. Екстраверти і інтроверти. Самооцінка особистості
************************************************
Дисципліна Організація обслуговування в ЗРГ
Група: 501
Викладач: Павлишин О Я.
Завдання: прочитати і законспектувати в зошиті тему уроку 51 “Обслуговування гостей сигарами. Характеристика сигар та аксесуари до них” 52 ” Характеристика кальянів. Матеріали для кально паління та заправки і подавання кальяну.”
51 Обслуговування гостей сигарами. Характеристика сигар та аксесуари до них
52 Характеристика кальянів. Матеріали для кально паління та заправки і подавання кальяну
************************************************
Дисципліна Кухні народів світу
Група: 501
Викладач: Павлишин О Я.
Тема уроку 24,25 “Кухня народів центральної Азії”
Завдання: Прошу скористатись інтернетом і відшукати страви центральної Азії. Створити презентацію на дану тему.
24,25 Тема Кухня народів центральної Азії
************************************************
Дисципліна Устаткування ЗРГ
Група: 501
Викладач: Павлишин О Я.
Тема уроку 16 “Електрогриль”
************************************************
Дисципліна Організація обслуговування в ЗРГ
Група: 501
Викладач: Павлишин О Я.
тема “Сучасні концепції організації обслуговування споживачів у ресторанах”,
тема “Основні та додаткові послуги ресторану.”
54 Тема Основні та додаткові послуги ресторану
55 Тема Сучасні концепції організації обслуговування споживачів у ресторанах.
Організація дозвілля в закладах ресторанного господарства
************************************************
Дисципліна “Організація обслуговування ЗРГ”
Група: 501
Викладач: Павлишин О Я.
тема уроку:
- Основні та додаткові послуги ресторану
- Сучасні концепції організації обслуговування споживачів у ресторанах.
************************************************
Дисципліна “Професійна етика”
Група: 501
Викладач: Павлишин О Я.
тема уроку:
- Функції спілкування. Структура спілкування
- Види та рівні спілкування. Невербальне і вербальне спілкування.
************************************************
Дисципліна “Устаткування ЗРГ”
Група: 501
Викладач: Павлишин О Я.
тема уроку:
- Фритюрниці, класифікація, особливості будови, принцип роботи, правила безпечної експлуатації.
- Пекарські шафи, особливості будови, принцип роботи, правила безпечної експлуатації.
************************************************
Дисципліна “Кухні народів світу”
Група: 501
Викладач: Павлишин О Я.
тема уроку:
- Кухня народів Саудівської Аравії, Ємену.
- Кухня народів Ірану, Пакистану.
- Кухня народу Індії.
- Кухня народів Афганістану, Іраку, Кувейту, Бахрейну, Катару.
************************************************
Дисципліна: Іноземна мова за професійним спрямуванням
Група 501
Викладач: Мотрук Н.В.
Урок 41 Анкета
Завдання:
Вивчити слова, заповнити анкету за зразком
************************************************
Дисципліна: Іноземна мова за професійним спрямуванням
Група 501
Викладач: Мотрук Н.В.
Урок 42 Резюме
Завдання:
Вивчити слова, заповнити резюме за зразком
************************************************
Дисципліна: Іноземна мова за професійним спрямуванням
Група 501
Викладач: Мотрук Н.В.
Урок 43 Співбесіда
Завдання:
Вивчити слова, дати відповіді на запитання
************************************************